Foto: Sondra Simana
Foto: Sondra Simana

Mieli „Balto Ošo 2021“ organizatoriai, literatai, muzikantai, fotografai, dailininkai, svečiai kad renginyje būtų dar jaukiau ir šilčiau kviečiame dalintis Kalėdų dvasia ir pradžiuginti artimą savo dalyvaujant „Slaptame Kalėdų senelio“ žaidime.

Visi norintys tapsite slaptais Kalėdų seneliais, bei į el. paštą gausite nuorodą, kurią atsidarę pamatysite savo ne mažiau slapto draugo vardą, būtent jam ir bus skirta jūsų stebuklinga, miela dovanėlė (iki 7 €, bet gali būti ir rankų darbo  ).

Vakaro metu Kalėdų seneliai  bus  pakviesti prie scenos ir   gaus progą įteikti dovanėles savo draugui. Taip visi slaptieji bus atskleisti, išaiškinti, apdovanoti, džiugūs ir laimingi... O jei kam nepavyks šios slaptos misijos įvykdyti laiku ar nežinosite,  kam būtent turite įteikti dovanėlę, jums visada padės skrybėliuota slaptoji ragana (p.s. na ji dar tiksliai nežino kas ji ten tokia bus, nes niekaip neišsirenka skrybėlės, bet jūs ją būtinai pastebėsite😀), nes jos misija ir yra tokia, kad visi liktumėte apdovanoti, vieni kitus suradę ir patenkinti. Tad sukurkime šventę drauge.🤗😀
.

P.S. Baltas ošas 2021, vyks Gruodžio 11‘ą dieną Girulių bibliotekoje. Daugiau informacijos  www.osas.lt